KBO Didam-Loil-Nieuw Dijk

Welkom op deze website van onze KBO in Didam Loil NieuwDijk.

Fijn, dat u op onze vernieuwde website bent gekomen. Op de pagina "aandacht voor" laten we zien waar wij voor staan en wat KBO ook voor u kan betekenen. Ja, onze activiteiten werden zwaar beperkt door de corona maatregelen, maar het komt weer op gang. En u vindt hier méér waar je als oudere behoefte aan kunt hebben: ondersteuning, informatie en zelfs financiële voordelen, We horen graag van u...................................................... En als u hier met de muis verder naar beneden gaat vindt u info over landelijke nieuwsbrieven, seniorenpanel, diensten, voordelen..
En hier onze plaatselijke KBO

Aanmelden Seniorenpanel KBO-PCOB

Vindt u het leuk om regelmatig mee te doen aan onderzoeken van KBO-PCOB? Meld u dan aan voor het panel. Dan krijgt u automatisch een berichtje per e-mail als er een nieuw onderzoek voor u klaarstaat!

Diensten voor leden

Heeft u behoefte aan advies over veiligheid in huis, internetveiligheid, wonen,zorg, welzijn en gezondheid? Of een pensioengerelateerde of juridsche vraag? Kijk hier voor de mogelijkheden die wij u als lid bieden!

Naar de diensten

Ledenvoordeel

Als lid van KBO steunt u indirect de belangen van alle senioren van Nederland. En u krijgt hier zelf ook heel veel voordeel voor terug!

Naar de ledenvoordelen