Wie zijn wij

U bevindt zich op de website van KBO-PCOB Vragender, opgericht in 1952. Op dit moment hebben we 170 leden en 18 vrijwilligers. Senioren zijn van grote waarde, vol ervaring en betekenisvol voor de samenleving. We maken ons sterk om hun belangen te behartigen in het algemeen en die van onze leden in het bijzonder.

Wat doen wij

Wij presenteren een aantrekkelijk en gevarieerd geheel van activiteiten. Zowel informatief als ontspannend. Waarbij wij de gelegenheid creëren elkaar te spreken en te ontmoeten. Onze leden ontvangen alle afdelingsinformatie en tienkeer per jaar ons mooie ledenmagazine gratis.

Wat kunt u doen

Word ook lid van de KBO-PCOB dat kost maar een paar tientjes per jaar en u krijgt er heel veel voor terug. Voor degenen, die het idee om de KBO-PCOB te ondersteunen, direct al sympathiek vinden kunnen het op de site geplaatste ledenformulier invullen, of neem contact op met onze secretaris. Wilt u zich actief inzetten? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met onze secretaris.