Contributie

De contributie wordt jaarlijks in de ALV vastgesteld, in 2022 op € 26, – per jaar.
Voor echtparen geldt een korting van € 5, – voor het tweede lid. De contributie is ook betaalbaar met de Gelrepas, tevens met 10% korting.

Voordeel

Met het lidmaatschap kunt u ook kortingen krijgen bij de deelnemende middenstand in de gemeente Renkum.

U kunt gebruikmaken van de dienstverlening door de Vrijwillige Ouderen Adviseurs (VOA’s) die daartoe zijn opgeleid.

En u kunt gebruikmaken van de Belastingservice bij het invullen van uw jaaropgave.

Leden van 75 jaar en ouder worden rond hun verjaardag gefeliciteerd door onze verjaardag- telefoon.

Informatie

U krijgt ook 10x per jaar het magazine “KBO-PCOB” en de nieuwsbrief van Seniorenbond Renkum.
(de nummers van december/januari  en  juli/augustus  zijn samengevoegd)

Voor aanmelding als lid kunt u gebruikmaken van de knop “Lid worden”.