Wist U!

…..Foto’s van het 70 jarig bestaan te zien zijn op de site van Henk  Baron en het  KBO facebook.

….. Bezoekers van de KBO Ooij website kunnen nu ook de Maandfolder met het Android systeem openen op tablets en smartphone!

….. Dat we de jaarlijkse  Kerstviering op woensdag 21 december vieren.                                                                    ….. Dat we weer Bloemschikken op donderdag 15 december

….. Dat twee leden van onze vereniging een Pauselijke onderscheiding hebben ontvangen, Gerrit Alofs en Geert Verweij ontvingen deze onderscheiding voor hun vele werk voor de kerk, op zaterdagavond 17 september.

….. Dat onze oud voorzitter Sjef Wieland op 1 juli een Koninklijke onderscheiding heeft gekregen. Zie laatste nieuws.

….. Dat het laten zitten van het oplaadsnoer, ’s nachts, van welk apparaat dan ook, brandgevaarlijk is.

….. Dat het wil helpen om de smartphone / tablet eens helemaal uit te zetten. Hij  herstelt zich dan meestal vanzelf.