90 jarige Ereleden ++

  Mevrouw Boutens – Van der Heijden 90 jaar.

          

Zaterdag 27 augustus ging een delegatie van het bestuur naar Beek om daar KBO Ooij lid mevrouw Diny Boutens – Van der Heijden te feliciteren met het behalen van haar respectabele leeftijd van 90 jaar. De echte verjaardag is maandag 29 augustus.

Na een hartelijke ontvangst benoemde Arnold Wulterkens, onze vice voorzitter, haar tot ERELID van KBO afdeling Ooij (Katholieke Belangen Organisatie 50+) en overhandigde haar de daarbij behorende oorkonde. Bestuurslid Mientje Huisman overhandigde haar een mooi boeket bloemen.

Mevrouw Boutens vertelde dat ze blij verrast was door het telefoontje van de KBO over het bezoek. Bij het gesprek met een kopje koffie en een lekker gebakje werd teruggegaan in de tijd, waar ze veel over kon vertellen. Haar vader heeft als aannemer nog het dorpshuis “De Sprong” gebouwd.
Ondanks haar hoge leeftijd heeft ze nog een goede conditie en mag ze ook nog auto rijden. Zingen deed ze ook graag bij het kerkkoor in Beek dat jammer genoeg door corona helemaal stil lag. Ze vond het dan ook wel heel jammer dat ze na de coronatijd niets meer van dat koor heeft vernomen. Als alternatief, om toch te blijven zingen, heeft ze zich nu aangesloten bij het gelegenheidskoor “De Hofbrouwers” van carnavalsvereniging “de Cavalieren.”

Ze had al veel felicitatiekaarten van familie en bekenden gekregen maar ondanks dat gaat ze zondag 28 augustus in de Wolfsberg in Groesbeek het echte feest met hen vieren. Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk ook op www.inhetlaag.nl

     

                                            De heer Jo Vermeulen 90 jaar.

Twee dagen na elkaar kon een delegatie van het KBO bestuur naar een 90 jarig lid, om felicitaties over te brengen. Ditmaal gingen op maandag 11 juli vicevoorzitter Arnold Wulterkens en bestuursleden Mientje Huisman en Bert Roodbeen naar het adres van de jarige Jo Vermeulen, die nu tot de sterkste is gaan behoren. Arnold benoemde hem tot ERELID van KBO afdeling Ooij (Katholieke Belangen Organisatie 50+) en overhandigde hem de daarbij behorende oorkonde. Het mooie boeket bloemen, werd hem overhandigd door Mientje Huisman. Het feest werd al een dag eerder met kinderen, klein- en  achterklein-kinderen gevierd bij “De Diepen” in Milsbeek.

 

                                 Mevrouw Thil van den Brink-Verriet 90 jaar.

Zaterdag 9 juli werd ons lid mevrouw Thil van den Brink-Verriet 90 jaar. Het feest werd met familie en kennissen gevierd in de bovenzaal van Café Vink in Ooij. Zelfs zoon Anton was hiervoor speciaal overgekomen vanuit Australië. Vicevoorzitter Arnold Wulterkens en bestuursleden Mientje Huisman en ondergetekende gingen daar op bezoek om haar te feliciteren met deze mijlpaal. Daar vertelde Arnold dat Thil, zoals iedereen haar noemt, werd benoemd tot ERELID van KBO afdeling Ooij (Katholieke Belangen Organisatie 50+) en overhandigde haar de daarbij behorende oorkonde. Een mooi boeket bloemen, werd haar overhandigd door Mientje Huisman. 

                               

                               Mevrouw Lies Rutjes – Brugman 90 jaar. 

                                   

Op 15 mei 2022 werd mevrouw Rutjes – Brugman 90 jaar. Ook bij haar ging een delegatie op bezoek bij haar thuis om de felicitaties over  te brengen.  Vicevoorzitter Arnold Wulterkens benoemde haar tot Erelid van de afdeling Ooij (Katholieke Belangen Organisatie 50+). Hij overhandigde haar de bijhorende Oorkonde. Uit handen van secretaris Anny Verriet kreeg zij een mooi boeket bloemen.

                                       Mevrouw Jettie Bosgra 100 jaar!!

Mevrouw Jettie Bosgra, werd maandag 18 april 2022 100 jaar. Dus brachten enkele bestuursleden van de KBO een bezoek aan haar in het restaurant van “Groot Berg en Dal” Om haat te feliciteerden met het bereiken van deze bijzondere mijlpaal. Tevens benoemde vicevoorzitter Arnold Wulterkens haar tot Erelid van de afdeling Ooij (Katholieke Belangen Organisatie 50+) en overhandigde haar de bijhorende Oorkonde. Van bestuurslid Mientje Huisman ontving ze een prachtig boeket bloemen.

                                                                                                                                           Mevrouw Dina Arntz – Gerbrands 90 jaar

Mevrouw Dina Arntz-Gerbrands 90 jaar!

Woensdag 23 maart 2022 togen 3 KBO bestuursleden naar mevrouw Dina Arntz-Gerbrands, om haar te feliciteren met haar 90ste verjaardag. Ze werden heel hartelijk ontvangen door drie nichtjes van Dina. Zoals gebruikelijk kreeg zij uit handen van vicevoorzitter Arnold Wulterkens de Oorkonde en werd zij tot erelid benoemd van KBO afdeling Ooij (Katholieke Belangen Organisatie 50+). Bestuurslid Mientje Huisman gaf haar een mooi boeket bloemen. Dina heeft jarenlang deel uitgemaakt van het bestuur. Nog tot vorig jaar bezorgde ze bij de leden ieder jaar  een verjaardagskaart. Tevens was zij ook, tot vorig jaar, de coördinator van het ziekenbezoek. Ze heeft menige fruitschaal bij onze leden thuis bezorgd. KBO Ooij is Dina dan ook veel dank verschuldigd! Wij wensen haar nog vele mooie gezonde jaren toe!   

           KBO Ooij lid Arnold Arnoldussen 90 jaar.

Blij verrast was ons KBO lid de heer Arnold Arnoldussen op dinsdag 7 december 2021, toen hij door familie naar het huis van zijn dochter  aan de Hezelstraat werd gebracht. Hier stond namelijk een delegatie van het KBO Ooij bestuur hem op te wachten. Ze wilden hem  feliciteren met zijn 90e verjaardag en tot Erelid van de Ooijse KBO afdeling Ooij (Katholieke Belangen Organisatie 50+) te benoemen. Uit handen van bestuurslid Mientje Huisman kreeg hij een prachtig boeket bloemen. Vicevoorzitter Arnold Wulterkens overhandigde hem de bij het Erelidmaatschap behorende Oorkonde. Hij vond het allemaal prachtig. Na het bezoek werd Arnold nogmaals verrast en ging er een wens in vervulling. Hij wilde nog eenmaal achter het stuur van een touringcar zitten. Dat deed hij in een bus van Leenders Personenvervoer. Dit was wat hij in zijn werkzame leven altijd heeft gedaan.     

                                                                                                                                                                                         KBO Ooij lid Thé Huisman 90 jaar.

17 oktober 2021 werd ons lid Thé Huisman 90 jaar. Een deligatie van het KBO bestuur ging hem  feliciteren met het bereiken van deze mijlpaal. Ter gelegenheid hiervan verleende vicevoorzitter Arnold Wulterkens hem het Erelidmaatschap van de KBO afdeling Ooij (Katholieke Belangen Organisatie 50+). Deze ging vergezeld met een ingelijste Oorkonde en natuurlijk een mooie boeket bloemen, die werd overhandigd door bestuurslid Mientje Huisman. De foto werd gemaakt door Bert Roodbeen. 

                                                                                                                                                                        KBO Ooij lid mevrouw Anne Schwieters 90 jaar.

mv Swieters 90 jr

Zondag 3 oktober 2021 werd ons lid mevrouw Anne Schwieters 90 jaar. Een delegatie van het bestuur, bestaande uit vicevoorzitter Arnold Wulterkens en bestuursleden Mientje Huisman en Bert Roodbeen bezochten in de middag de jarige thuis. Ze kwamen  haar met deze heugelijke mijlpaal feliciteren. Vicevoorzitter benoemde Anne tot Erelid van de KBO Ooij (Katholieke Belangen Organisatie 50+) en overhandigde haar de daarbij behorende oorkonde. Een mooi boeket bloemen kreeg ze uit handen van Mientje Huisman. Tijdens het kopje koffie met wat lekkers vertelde Anne uitgebreid haar ervaringen en zwerftochten door het land als verpleegkundige o.a. in Amsterdam en Nijmegen. Vanwege alle wisselende beperkingen die er nog steeds golden van wege Corona, vierde ze haar verjaardag bescheiden met haar zus Leidy, nicht Ilse en buurtjes. In het  aankomend voorjaar wordt haar verjaardag een beetje uitgebreider gevierd met de familie in Ommen.