Laatste nieuws

De Kerstviering is dit jaar op woensdag 21 december: een gezellige bijeenkomst met als afsluiting een koffietafel. De eigen bijdrage hiervoor is 10 euro. Denkt u er aan om het aanmeldstrookje voor deze  activiteit in te vullen en bij Ko Tissen in de brieven bus.

KBO Ooij naar Veghel en Langenboom.

Na een lange periode was het eindelijk zover, de Ooijse KBO kon eindelijk weer dagreis organiseren voor haar leden. Op donderdag 25 augustus stond dan ook om negen uur de grootste bus van Leenders-personenvervoer uit Ooij met Chaufeur Leo Preusting klaar voor de jaarlijkse dagtocht.

Voor het bekijken van de foto’s klik op onderstaande Links:

Album Veghel Hier. Album Nostalgie Hier. Album Politiemuseum Hier.

KBO Ooij, Beek en Leuth naar Cobramuseum.

Dinsdag 9 augustus zijn we samen met een paar leden van de KBO Beek en Leuth, met de Museum Plus Bus naar het COBRA museum geweest. Kijk op KBO Ooij Facebook voor  meer fotos! HIER (album1 J.K.) (album2 B.R.)

Koninklijke  Onderscheiding voor Sjef Wieland

Vrijdag 1 juli kreeg Sjef Wieland een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, dit voor zijn activiteiten op vele gebieden in de samenleving.

Zilveren KBOG speld met gouden rand voor  Sjef Wieland

Onze oud voorzitter Sjef Wieland, kreeg de Zilveren Speld met gouden rand en de daarbij behorende Oorkonde, van KBO Gelderland, uit handen van  vicevoorzitter  Arnold Wulterkens. Van secretaris Anny Verriet kreeg Bets een prachtige bos bloemen.

Lees verder in de maandfolder.