BEDANKJES 21/06/2022
Marja, Josje, Hans,
Ik zit hier nog zachtjes na te genieten van gisteren.
Wat een heerlijke dag was het.
Gelegenheid om iedereen te zien en/of te spreken.
Mijn dank is 1.66m. (Ben 4 cm gekrompen).

Bij deze willen wij jou en natuurlijk ook Hans en Josje bijzonder hartelijk bedanken voor de geweldige organisatie van het 60-jarig jubileum van de vereniging.
Jullie hebben er voor allen een heel mooie dag van gemaakt.
Het ontbrak aan niets en de gezelligheid was gedurende de hele dag te proeven.

Wat een grandioze dag en onvoorstelbaar uitgekiend met zoveel “traktaties” op velerlei gebied! Dit had ik niet kunnen bedenken…!
Genieten tot en met en het weer werkte ook nog mee en allemaal gezellige mensen!
Heel veel dank jullie organisatoren, helpers etc. van mij en nu maar uitrusten met jullie beentjes omhoog! Welverdiend!!!

Geacht bestuur dank nog eens voor de fantastische dag gisteren. Ik heb ervan genoten, perfect georganiseerd, allemaal aardige mensen, fijne sfeer, mooi weer, helemaal geslaagd!1

Beste bestuursleden,
Gisteravond ben ik meteen na de prachtige dag met iemand meegereden naar huis en was zodoende niet in de gelegenheid jullie te bedanken.
Heel hartelijk dank voor de gezellige en leuke dag ter ere van het 60 jarig jubileum. Jullie hebben alles gedaan om de dag te doen slagen en dat is jullie uitstekend gelukt.
Waar heb je zo’n actief bestuur???
Ik wens jullie een rustige periode toe.

Bedankt! Voor deze gezellige en geslaagde feestdag!
Wat hebben jullie je uitgesloofd om dit 60-jarig jubileum tot een geweldige dag te maken. Dat is volkomen gelukt! Ik heb genoten en ik denk iedereen!

Nogmaals BEDANKT!

Beste Bestuursleden,
De dag van gisteren was geweldig.
Ik wil jullie bedanken voor de goede, mooie verzorgde dag.
Het was een waar feest.
Op tijd wat lekkers dat goed verzorgd was.
Er was voldoende rust tussen de bedrijven door, zodat
we op tijd van de zon en de omgeving konden genieten,
en gezellig konden bijpraten.
Daarbij nog een gezellig lied met een bijzonder koor!
In een woord “AF”

Hartelijk dank voor de gezellige en feestelijke dag die jij en de andere bestuursleden en aspirant-bestuursleden, gisteren voor de leden georganiseerd hebben.
Ik weet uit ervaring wat er allemaal bij komt kijken. Maar een goede organisatie is het halve werk! En dat was te merken.

Foto’s stamppottenbuffet 24/02/2022

Foto’s dagje uit lustrum 21 juni 2022