Beste mensen,
Als voorzitter van onze vereniging heet ik U van harte welkom.
Fijn dat U onze site bezoekt.  De vereniging bestaat bijna 60 jaar.
De vroegere benaming “ Bejaardenvereniging Groenlo” is in de loop van tijd veranderd , en de officiële naam is thans: KBO-SENIOREN VERENIGING GROENLO.
Wij zijn lid van KBO Gelderland, en hierdoor automatisch aangesloten bij het landelijk orgaan “De Unie KBO” in Nieuwegein.
Terug naar onze vereniging.
Het bestuur bestaat uit 5 personen en ons ledenaantal schommelt meestal rond de 225 leden.
Maandelijks hebben wij een GEZELLIGE bijeenkomst…voor ALLE leden…maar de praktijk is, dat deze meestal door 80/100 personen bezocht worden.  Naast presentaties, muzikale, humoristische en informatieve middagen organiseren wij jaarlijks een dagtocht per bus.  Al vele jaren een groot succes.
Drijfveer binnen onze vereniging is het bevorderen van sociale  contacten , elkaar ontmoeten, het samenzijn, en voor U regelmatig een gezellige middag organiseren.
We hopen op groei van het leden bestand .  Voor € 25,— per jaar, ontvangt U maandelijks het KBO/PCOB Magazine, en elke maand een leuke activiteit.
ECHT…HET IS DE MOEITE WAARD.
Ik wens U alle goeds en hopelijk tot ziens binnen onze vereniging.
Voorzitter: Ben te Plate.