Hoe kunt u lid worden?

U kunt lid worden door ons aanmeldingsformulier te downloaden (pdf) en ingevuld aan de ledenadministratie te sturen, de adresgegevens vindt u onder contact.

U kunt hier ons aanmeldingsformulier downloaden

Wilt u liever eerst wat meer informatie?

Kijk dan op de website onder over ons of bel één van onze bestuursleden. Zij helpen u graag verder.

Leden krijgen tien keer per jaar gratis het magazine van KBO-PCOB en ons eigen Bulletin en kunnen profiteren van vele voordelen en diensten van KBO, zoals kortingen op uitjes, boeken en cd’s, een collectieve zorgverzekering en een energiecollectief.

De contributie voor 2022 bedraagt € 25,00 per persoon en wordt jaarlijks omstreeks maart geïnd via een automatische incasso.

Privacy

De gegevens van onze leden worden door de secretaris verwerkt in de ledenadministratie. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

Privacybeleid Seniorenbond Gendringen e.o.

Tot ziens in Gendringen!