Seniorenbond Gendringen en omstreken

Woont u in de buurt van Breedenbroek, Dinxperlo, Gendringen, Netterden, Ulft of Voorst? Dan bent u meer dan welkom.

Onze vereniging is opgericht in 1994 met als doel verloren contacten als gevolg van pensionering te vervangen door nieuwe contacten. Vereenzaming kan een gevaar zijn voor senioren. Wij organiseren daarom activiteiten waarbij onze leden nieuwe contacten kunnen leggen. Naast het dorp Gendringen behoren ook tot onze afdeling de dorpen Dinxperlo, Breedenbroek, de Heurne, Ulft, Voorst en Netterden. Tevens zijn er diverse leden uit andere omliggende plaatsen. Op het ogenblik telt onze afdeling bijna 300 leden. De Seniorenbond Gendringen is aangesloten bij KBO Gelderland. Informatie hierover is te vinden op hun website. Ook maken we deel uit van de landelijke KBO-PCOB.
Neem een kijkje op de landelijke site van KBO-PCOB

Diensten voor leden

Heeft u behoefte aan advies over veiligheid in huis, internetveiligheid, wonen,zorg, welzijn en gezondheid? Of een pensioengerelateerde of juridsche vraag? Kijk hier voor de mogelijkheden die wij u als lid bieden!

Naar de diensten

Ledenvoordeel

Als lid van KBO-PCOB steunt u indirect de belangen van alle senioren van Nederland. En u krijgt hier zelf ook heel veel voordeel voor terug!

Naar de ledenvoordelen