Wij zijn één van de ruim 500 afdeling van de Unie KBO.

De Unie KBO en PCOB hebben landelijk hun krachten gebundeld en zijn er voor senioren, door senioren. Duizenden vrijwilligers zetten zich in voor elkaar. Ze worden opgeleid om andere leden te helpen bij het invullen van de belastingen, als ouderenadviseur, veiligheidsadviseur of tabletcoach. Vrijwilligers bemensen ook de Service- en Juristentelefoon op het landelijke bureau waar ze de meest uiteenlopende vragen van leden beantwoorden. Het landelijk bureau van de Unie KBO en de PCOB spant zich in voor de landelijke belangenbehartiging van senioren en zorgt voor zichtbaarheid en landelijke coördinatie.

Leden krijgen tien keer per jaar gratis het Magazine van KBO-PCOB en kunnen profiteren van vele voordelen en diensten van KBO-PCOB, zoals kortingen op uitjes, boeken en cd’s, een collectieve zorgverzekering en een energiecollectief.