Alphen van vroeger
Op dinsdag 16 november 2021  kwam Koosje de Leeuw naar de Hucht in Alphen om aan de leden van de 50+ seniorenvereniging EDO te vertellen over haar boek “Een te grote jas”. Samen met haar broer Jan werd een boeiend verhaal gepresenteerd over haar jeugd in Alphen. Schoonzus Marietje en Koosje zelf lazen verschillende fragmenten voor uit haar boek. Van de gelegenheid om het boek te kopen, met een handgeschreven tekst van de schrijfster er in, werd gretig gebruik gemaakt.
In de pauze oogstte Cor van de Wert veel succes met zijn zelf geschreven liedjes met herinneringen aan Alphen. Al met al een heel geslaagde middag.
De seniorenvereniging prijs zich gelukkig dat ze deze activiteit nog voor ruim 60 leden heeft kunnen organiseren.